usd
38,0429
eur
43,5548
gbp
50,8335
gram-altin
4.055,10
ceyrek-altin
6.630,09
cumhuriyet-altini
27.565,00
btc-USD
85.347,82
btc-turk-lirasi
3.248.264
ethereum-USD
1.610,74
Gazete Arena Samsunspor Samsunspor- Galatasaray maçında skandal üstüne skandal!

Samsunspor- Galatasaray maçında skandal üstüne skandal!

Reeder Samsunspor’un, Galatasaray’ı konuk ettiği maçta hakem skandalı bitmiyor...

Maçın ilk yarısında ofsayt olmadığı halde Samsunsporlu Carlo Holse’nin golü var kararı ile iptal edilmişti. Galatasaray’ı Victor Osimhen ligin ilk devresinde maçta kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda sarı kart görmüştü. Bu maçta da Samsunsporlu savunma oyuncusu Drongelen’in boğazını sıktı. Samsunspor’un golünde anında devreye girerek golü iptal ettiler var hakemleri, bu pozisyonu görmezden geldi. Drongelen’in yere düşüp maçın hakemi Ozan Ergün’e itiraz edilmesine rağmen VAR hakemlerinde ses çıkmadı.

Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazete Arena Ekonomi Şimdi de motorine zam geliyor!

Şimdi de motorine zam geliyor!

Geçen haftalarda benzine üst üste yapılan zamların ardından şimdi de motorin fiyatlarında artış bekleniyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre 23 Nisan’dan itibaren motorine yaklaşık 1 TL zam yapılacak.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. 11 Nisan’da benzinin litre fiyatına 82 kuruş, 17 Nisan’da ise 94 kuruş zam yapılmıştı. Bu gelişmelerin ardından gözler motorine çevrildi.

Motorine 1 Liralık Zam Yolda

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre, 23 Nisan Çarşamba günü itibarıyla motorinin litre fiyatına yaklaşık 1 TL’lik bir artış bekleniyor. Zam, gece yarısından sonra pompaya yansıyacak.

Brent Petrol ve Kur Etkisi Sürüyor

Brent petrol fiyatının 68 dolar seviyelerine yaklaşması ve dövizdeki hareketlilik, önümüzdeki günlerde yeni zamların da habercisi olabilir. Özellikle benzin ve LPG fiyatlarında da benzer bir artışın yaşanabileceği belirtiliyor.

Yeni Zamlar Kapıda Olabilir

Brent petrolün yükselişini sürdürmesi durumunda, önümüzdeki hafta benzin ve LPG fiyatlarında da yeni zamların gündeme gelmesi bekleniyor. Sürücüler, akaryakıt tabelalarında yeni fiyat değişikliklerine hazırlıklı olmalı.

KAYNAK: kamusonhaber.com
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *