Yılport Samsunspor,bir günlük iznin ardından 13 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.










Yılport Samsunspor,bir günlük iznin ardından 13 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.
Karadenizli fındık üreticileri, serbest piyasada yaşanan fiyat artışıyla yüzleri güldü. 17 Nisan 2025 tarihi itibarıyla, Giresun’da fındık fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Kilo başına 160 TL’ye dayanan fiyatlar, hem üreticileri hem de yatırımcıları heyecanlandırdı.
Serbest piyasada fındık fiyatları il ve kalite bazında şöyle:
Fındık fiyatlarında yaşanan bu artış, üretici açısından sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı. Hasat sezonu yaklaşırken fiyatların yüksek seyretmesi, üreticilere umut verdi. Uzmanlar, fiyat artışının talep ve stok seviyelerine bağlı olarak devam edebileceğini ifade ediyor.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.