usd
38,4292
eur
43,8350
gbp
51,3195
gram-altin
4.100,03
ceyrek-altin
6.703,55
cumhuriyet-altini
27.995,00
btc-USD
94.939,74
btc-turk-lirasi
3.648.839
ethereum-USD
1.846,53
Gazete Arena Gündem Samsun'a sarı tehlike ışıkları yandı!

Samsun'a sarı tehlike ışıkları yandı!

MGM, Samsun'a 22 Mart uyarısında bulundu. Uyarıda buzlanma ve don olayının meydana geleceğini belirtildi. Peki, Samsun'un hangi ilçeleri etkilenecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Samsun için sarı tehlike kodu uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda;

700 metre ve üzeri rakımlı yerlerde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm kar örtüsü) bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde kar yağışı, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

detaylarına yer verildi.

Peki, Samsun'un hangi ilçeleri bu uyarıdan etkilenecek?

Atakum, Canik, İlkadım, Alaçam, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Terme, Vezirköprü, Asarcık, Ondokuzmayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Ayvacık ve Yakakent ilçeleri MGM uyarısından etkilenecek.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

KAYNAK: Şennur ERCAN
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *