usd
38,0135
eur
41,8939
gbp
49,1772
gram-altin
3.700,92
ceyrek-altin
6.051,01
cumhuriyet-altini
25.792,00
btc-USD
76.950,52
btc-turk-lirasi
2.935.481
ethereum-USD
1.543,52
Gazete Arena Spor Fenerbahçe'de Fred ve Çağlar derbiye yetişiyor

Fenerbahçe'de Fred ve Çağlar derbiye yetişiyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile karşılaşacak ve bu büyük derbiye doğru hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilere müjdeli haber geldi. Sakatlığını atlatan orta saha oyuncusu Fred ve Çağlar Söyüncü takımla birlikte çalışmalara başladı.

Fred, Galatasaray ile oynanacak Türkiye Kupası maçına yetişmesi beklenen önemli isimlerden biri. 32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta Bodrum FK karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Ancak, Fred’in yeniden takıma katılması, Fenerbahçe için büyük bir avantaj olacak.

Çağlar Söyüncü de Takımla Beraber Çalışıyor
Fenerbahçe’de sakatlık yaşayan bir diğer isim, Çağlar Söyüncü. Türk savunma oyuncusu, uzun bir tedavi sürecinin ardından takım çalışmasına katıldı. Çağlar’ın da Galatasaray derbisinde sahada olması bekleniyor. Bu gelişme, Fenerbahçe'nin savunma hattındaki eksiklikleri gidermesi açısından kritik bir öneme sahip.

Derbi Hazırlıkları Başladı
Fenerbahçe, Galatasaray ile 2 Nisan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu dev karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Fred ve Çağlar'ın takıma katılması, teknik ekip için büyük bir moral kaynağı oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, bu gelişmelerle birlikte derbi için umutlu bir şekilde bekleyişe geçti. Fenerbahçe’nin bu önemli maçı kazanarak Türkiye Kupası'nda yoluna devam etmesi hedefleniyor.

KAYNAK: ntvspor.com
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *