İlçedeki camilerin içlerinde ve avlu kısımlarında yıkama ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Başkan Sandıkçı, camilerin temizliğine özel bir özen gösterdiklerini belirtti. Bayram öncesinde ilçedeki ibadet alanlarını en temiz hale getirmek için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.
Caddeler ve Sokaklar Tertemiz Olacak
Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçenin caddeleri, sokakları ve ortak yaşam alanlarını bayram öncesi tertemiz hale getirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. "Bayram temizliği çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyor, Canik'imizi dip köşe temizliyoruz" diyerek, yapılan çalışmaların kapsamına dikkat çekti.

Bayram Seferberliği
Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki camilere yönelik temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Başkan Sandıkçı, "Canik'imizde Ramazan Bayramı'na yönelik temizlik çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Caddelerimizi, sokaklarımızı ve ortak yaşam alanlarını özveriyle temizliyoruz. İlçemizdeki camilerin iç ve avlu alanlarını tertemiz bir hale getiriyoruz. Ramazan Bayramı öncesi ilçemizin dört bir köşesinde seferberlik halinde çalışmayı sürdürüyoruz" dedi.

Takdir Topluyor
Canik Belediyesi, ilçe genelinde bayram temizliği kapsamında çeşitli alanlarda temizlik çalışmalarını hızlandırırken, hem ilçe sakinlerinden hem de esnaflardan büyük ilgi ve takdir topluyor. Temizlik çalışmalarının Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanması planlanıyor.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.