usd
38,4536
eur
43,9329
gbp
51,6853
gram-altin
4.102,83
ceyrek-altin
6.708,12
cumhuriyet-altini
27.759,00
btc-USD
95.330,04
btc-turk-lirasi
3.667.094
ethereum-USD
1.824,98
Gazete Arena Gündem Narin Güran cinayetine ilişkin flaş gelişme!

Narin Güran cinayetine ilişkin flaş gelişme!

Tüm ülkenin konuştuğu Narin Güran cinayetinde, ikinci dava bugün başladı. Davaya ilişkin flaş karar duyuruldu.

Tüm ülkenin konuştuğu Narin Güran cinayetinde, ikinci dava bugün başladı. Davaya ilişkin flaş karar duyuruldu.

 

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine yönelik haklarında dava açılan 6'sı tutuklu 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuğun yargılanması yapıldı.

Tutuklu sanıklar Maşallah, Fuat ve Birsen Güran, Salim Güran'ın işçisi Mehmet Selim Atasoy, Mehmet Şevket Kaya ve Muhammed Kaya ile tutuksuz sanıklar Ömer Faruk Güran, Kurtuluş Güran, Barış Güran, İbrahim Halil Güran, Hediye Güran ve ​​​​​​​Şeyma Kaya ile suça sürüklenen çocuklar İ.K. (17), M.G. (16) ve​​​​ ​​​R.A. (16) hakkında "suçluyu kayırma" suçundan 6 aydan 5'er seneye kadar hapis cezası istemi ile açılan dava, Diyarbakır 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.

Tutuklu sanıklar, Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nden cezaevi nakil araçları ile alındı ve Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri alındı.

12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuk ve avukatları kapalı görülen davanın ilk duruşmasında hazır bulundu.

15 Sanığın Sorgusu Tamamlandı!
6’sı tutuklu, 15 sanığın sorgusu tamamlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatlarının konuşmasından sonra savcı, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar verilmesini istedi. Sonrasında sanık avukatlarının savunması dinlendi.

Mahkeme, davayı 25 Nisan 2025 tarihine erteleyerek tutuklu sanıkların tutukluluklarının devamına karar verdi.

KAYNAK: ntv.com.tr
Okunma Süresi: 2 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *