usd
38,6321
eur
43,4761
gbp
51,3572
gram-altin
4.101,30
ceyrek-altin
6.705,62
cumhuriyet-altini
28.331,00
btc-USD
101.058,95
btc-turk-lirasi
3.894.043
ethereum-USD
2.045,76
Samsun Haber Bölge Haberleri Sinopa 600 milyonluk altyapı yatırımı

Sinopa 600 milyonluk altyapı yatırımı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Erfelek ilçesindeki Karasu Deresi'nde 2. kısım ıslah çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Erfelek ilçesindeki Karasu Deresi'nde 2. kısım ıslah çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

Vali Özarslan, yapılacak çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi vererek, bölgenin altyapı ve ulaşım sorunlarının çözülmesi amacıyla önemli adımlar atılacağını belirtti. Vali Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Erfelek Karasu Çayı ıslah çalışmaları başlıyor. DSİ Samsun Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firmalar arasında sözleşmesi imzalanan ıslah çalışmaları kapsamında; ekonomik ömrünü tamamlayan, yol standartları çok düşük ve ihtiyacı karşılamayan köprülerin yerine dokuz adet yeni köprü inşa edilecek. Bu köprülerden; ikisi Akliman ile Hamsilos'u birbirine bağlayan, yedisi (7) ise Karasu Çayı'nın her iki yakasında bulunan köylerimizi birbirine bağlayan köprüler olacak. Yaklaşık 600 milyon TL bedelli dokuz adet köprü yatırımları Sinop'umuza hayırlı olsun" dedi.

 

Sinopa 600 milyonluk altyapı yatırımı 1
1 / 2
Sinopa 600 milyonluk altyapı yatırımı 2
2 / 2
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *