usd
38,0643
eur
43,4607
gbp
49,8897
gram-altin
3.936,28
ceyrek-altin
6.435,81
cumhuriyet-altini
26.660,00
btc-USD
81.562,08
btc-turk-lirasi
3.096.798
ethereum-USD
1.550,04
Gazete Arena Asayiş Samsun'da aynı cadde aynı kaza !

Samsun'da aynı cadde aynı kaza !

Samsun'un İlkadım ilçesinde sıkça kazaların meydana geldiği 23 Nisan Caddesi ile Derecik Caddesi'nin kesişiminde bir trafik kazası daha yaşandı. Kazada 1 çocuk yaralandı

AYNI CADDE AYNI KAZA !

Olay, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan Caddesi ile Derecik Caddesi'nin birleştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Cengiz H. yönetimindeki 06 VFG 39 plakalı otomobil, seyir halindeyken iki caddenin kesiştiği noktada Sibel Ç.'nin kullandığı 55 SE 725 plakalı otomobile yandan çarptı.

1 ÇOCUK YARALANDI !

Meydana gelen çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan 1 çocuk yaralandı. Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaların Sıkça Yaşandığı Noktada Önlem Alınacak mı?

Bölge halkı, aynı noktada sık sık kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep ediyor. Özellikle trafik ışıklarının düzenlenmesi ve hız kontrolü için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *