usd
38,5836
eur
43,8750
gbp
51,4712
gram-altin
4.112,26
ceyrek-altin
6.723,54
cumhuriyet-altini
28.009,00
btc-USD
93.859,89
btc-turk-lirasi
3.623.092
ethereum-USD
1.799,09
Samsun Haber Samsun Haber Genel Başkan Seven'den Birgücü'ye 'hayırlı olsun'

Genel Başkan Seven'den Birgücü'ye 'hayırlı olsun'

Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, Gazete Arena Genel Yayın Yönetmeni Tolga Birgücü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Samsun’un geleceğine yönelik projeler, yerel basının rolü ve iş birliği olanakları değerlendirildi.

Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, Gazete Arena Genel Yayın Yönetmenliği görevine başlayan Tolga Birgücü'yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Başkan Seven, Birgücü’ye Sevdamız Samsun’un 8. yılına özel olarak hazırlanan anlamlı bir sweat hediye etti.

"YEREL BASIN BİR KENTİN VİCDANIDIR"

Seven, “Yerel basın, bir kentin sesi ve vicdanıdır. Samsun’un gelişimi, tanıtımı ve sorunlarının çözümünde basının güçlü rolü yadsınamaz. Tolga Bey’in bu göreve gelmesiyle birlikte Gazete Arena’nın bu sorumluluğu en iyi şekilde sürdüreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

"SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"

Tolga Birgücü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Samsun’un yararına olacak her projede, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi adına sorumluluğumuzun farkındayız. Gazete Arena olarak, şehrimize değer katacak iş birliklerine her zaman açığız” dedi.

Görüşmede ayrıca, Sevdamız Samsun’un sürdürülebilir şehircilik, gençlik projeleri ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmaları da gündeme geldi. Ziyaret, karşılıklı başarı dilekleriyle sona erdi.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

Muhabir: ŞENNUR ERCAN
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *