usd
38,5705
eur
43,7561
gbp
51,3675
gram-altin
4.043,09
ceyrek-altin
6.610,46
cumhuriyet-altini
27.506,00
btc-USD
96.913,29
btc-turk-lirasi
3.727.334
ethereum-USD
1.832,00
Samsun Haber Samsun Haber Atakum’da saha çalışmaları hızla ilerliyor

Atakum’da saha çalışmaları hızla ilerliyor

Atakum Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla hem altyapı hem de yaşam alanlarını güçlendirmeye devam ediyor. Yol bakım ve onarımlardan temizlik çalışmalarına, park donanımlarından çevre düzenlemelerine kadar pek çok alanda yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, Atakumlulara daha iyi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Atakum'un ulaşım altyapısını güçlendirmek için gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin kırsal ve merkez mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Serhat Türkel'in öncülüğünde hız kazanan çalışmalar, malzeme serme, asfalt yama ve taş parke döşeme gibi işlemleri içeriyor. Başkan Türkel, sıfır stokla teslim aldığı Taş ve Parke Tesisi'ni yenileyerek üretim kapasitesini artırdı ve böylece Atakum'un yol, kaldırım, yaya geçidi ve açık alanlarında kullanılan taş, parke ve bordürlerin yerli üretimle karşılanması sağlandı.

Parklarda Yoğun Mesai

Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin yeşil alanlarını daha yaşanabilir hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Yabani ot temizliği, çim biçme ve bitki bakımlarının yanı sıra çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları da yapılıyor. Atakumluların daha rahat vakit geçirebilmesi adına park, mesire alanları ve diğer yaşam alanlarında bulunan oyun ve oturma donanımları, belediye tesislerinde yenilenerek daha konforlu hale getiriliyor. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, yeni oyun donanımları ve oturma alanlarını ihtiyaca göre çeşitli parklara yerleştiriyor.

Kapsamlı Temizlik Çalışmaları

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atakum’un cadde, sokak ve ortak kullanım alanlarında kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak temizlenirken, ağaç ve moloz atıkları da iş makineleriyle kaldırılıyor. Ekipler, saha çalışmaları ile kentteki hijyen seviyesini yükseltmeye devam ediyor.

“Çalışıyoruz ve Üretiyoruz”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, saha çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Daha güzel ve yaşanabilir Atakum için, canla başla çalışıyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için saha çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz. Atakum’da, üst yapı çalışmalarına ağırlık vermeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz, program dahilinde sorun yaşanan yolları onarıyor. Yol bakım ve onarımında kullandığımız malzemeleri, üretim hacmini artırdığımız tesisimizden karşılıyoruz. Parklardaki oyun donanımlarını, bankları, masaları yine belediyemizin atölyelerinde üretiyoruz. Ayrıca, daha temiz Atakum için atölyelerimizde seri şekilde çöp konteynerleri üretiliyor. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Her zaman dediğimiz gibi ‘İşimiz, gücümüz Atakum’” şeklinde konuştu.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

KAYNAK: Atakum Belediyesi Bülten
Okunma Süresi: 2 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *