usd
38,6422
eur
43,7522
gbp
51,4144
gram-altin
4.147,78
ceyrek-altin
6.781,62
cumhuriyet-altini
28.249,00
btc-USD
99.586,09
btc-turk-lirasi
3.844.271
ethereum-USD
1.934,60
Samsun Haber Magazin Ülkü Ocakları'ndan Ali Kınık konseri

Ülkü Ocakları'ndan Ali Kınık konseri

Samsun'un Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ‘İstiklal'den İstikbal'e” temasıyla düzenlenen programda Ali Kınık hayranlarıyla buluştu

Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konser, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konserin ilk bölümünde sahne alan Alperen Kekilli, türküleriyle izleyicileri coşturdu. Kekilli'nin ardından sahneye çıkan Ali Kınık, sevilen şarkıları ‘Kurtlar Sofrasında', ‘Hapis de Yatarım' ve ‘Ali Ayşe'yi Seviyor' ile Bafralılara unutulmaz anlar yaşattı. Konseri izleyen davetliler, şarkılara eşlik ederek geceye renk kattı.
Etkinlikte konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin Ülkü Ocakları'nın temel amacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygıyla andı.
Etkinliğe, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ceyhun Çatalsakal, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşları başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecede, Bafra Ülkü Ocakları tarafından Ali Kınık'a hediye takdim edildi.

Ülkü Ocakları'ndan Ali Kınık konseri 1
1 / 3
Ülkü Ocakları'ndan Ali Kınık konseri 2
2 / 3
Ülkü Ocakları'ndan Ali Kınık konseri 3
3 / 3
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *