usd
38,5910
eur
43,6766
gbp
51,2870
gram-altin
4.109,16
ceyrek-altin
6.718,48
cumhuriyet-altini
28.029,00
btc-USD
94.179,08
btc-turk-lirasi
3.635.376
ethereum-USD
1.809,73
Samsun Haber Gündem Ali Koç’tan istifa iddialarına yanıt geldi

Ali Koç’tan istifa iddialarına yanıt geldi

Son günlerde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayılan “Kayserispor maçının ardından Ali Koç istifa etti, Hakan Safi bu kararından vazgeçirdi” yönündeki haberlerle ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan açıklama geldi. Koç, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve tamamen uydurma olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Köoç, söz konusu haberlerin hiçbir somut delile dayanmadığını belirten Koç, “Bu iddialar tamamen hayal ürünüdür. Haberi yapanları, meslek etiğini hiçe sayarak yazılan bu iddiaları ispatlamaya davet ediyorum. Ancak malum yalanın ispatı da mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

“İtibar Suikastı Yapılıyor”
Ali Koç, bu tür haberlerin arkasındaki kişileri bildiğini belirterek, “Bu tür haberlerin kim ya da kimler tarafından yaptırıldığını ve ne amaçla yayıldığını gayet iyi biliyorum. Tarafıma yönelik bir itibar suikastı ile karşı karşıyayım” dedi.

“Fenerbahçe’nin Menfaati İçin Susuyorum”
Koç, açıklamasında sessizliğinin Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda olduğunu ifade ederek, “Bugün yalnızca Fenerbahçe’mizin menfaatleri için sustuğumu, ancak vakti geldiğinde her şeyin konuşulacağını kamuoyunun bilmesini isterim” dedi.

“Taraftara Çağrı: Asılsız Haberlere İtibar Etmeyin”
35 milyon Fenerbahçe taraftarına da seslenen Ali Koç, “Sarı lacivert renklere gönül veren taraftarlarımızdan, bu tür asılsız ve maksatlı haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederim. Biz buradayız, Fenerbahçe için varız ve bu sevda sonsuza dek sürecek” diyerek açıklamasını tamamladı.

KAYNAK: cumhuriyet.com
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *