usd
38,6450
eur
43,9126
gbp
51,6235
gram-altin
4.202,21
ceyrek-altin
6.870,62
cumhuriyet-altini
28.713,00
btc-USD
96.588,16
btc-turk-lirasi
3.736.387
ethereum-USD
1.808,39
Samsun Haber Genel Gazi Tümgeneral Davut Alâ'dan Şehit Annelerine Vefalı Jest

Gazi Tümgeneral Davut Alâ'dan Şehit Annelerine Vefalı Jest

Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Ramazan ayı ve Kadınlar Günü vesilesiyle, şehit annesi Bedriye Hamlı'ya kırmızı gül ve el yazısıyla yazdığı duygusal not gönderdi. Bu vefalı hareket, şehit annesini hem mutlu etti hem de duygulandırdı.

Gazi Tümgeneral Davut Alâ’dan Şehit Annelerine Unutulmaz Bir Jest

Samsun Garnizon Komutanı, 15 Temmuz gazisi Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Ramazan ayı ve Kadınlar Günü’nü anlamlı bir şekilde kutlamak amacıyla, Iğdır'da şehit olan Astsubay İlhan Hamlı'nın 89 yaşındaki annesi Bedriye Hamlı’yı unutmadı. Gazi Tümgeneral Alâ, şehit annesini, kendisine duyduğu saygıyı ve minnettarlığı göstermek için, el yazısıyla yazdığı not ve kırmızı bir gül göndererek dua istedi.

Bir Vefalı Komutanın Duygusal Jesti
18 Nisan 1992 tarihinde terörist saldırı sonucu şehit olan Astsubay İlhan Hamlı'nın annesi Bedriye Hamlı'ya gönderilen kırmızı gül ve not, büyük bir anlam taşıdı. Gazi Tümgeneral Davut Alâ, "Sevgili anneciğim, şimdiden hem Ramazan ayını hem de Kadınlar Günü’nü tebrik eder, ellerinden öper, ismen dua beklerim" ifadelerini içeren notuyla, şehit annesinin gönlünde derin bir yer edindi.

Bu vefalı jest, Bedriye Hamlı'yı oldukça duygulandırarak, "Kendi evladım gibi gördüğüm çok vefalı ve çok değerli komutanımız Gazi Tümgeneral Davut Alâ'ya, ailesine ve tüm Mehmetçiklerimize dua eder gibi dua ediyorum" diyerek, komutana olan minnettarlığını ifade etti. Hamlı, “Allah taş değdirmesin, onların sayısının arttırılmasını diliyorum. Onların sayesinde vatanımızda özgürce yaşıyoruz. Şehit evlatlarımızın acısına dayanmaya çalışıyoruz” dedi.

Şehit Evlatlarının Anısı ve Gazi Tümgeneral Alâ'nın Vefası
Bedriye Hamlı, Gazi Tümgeneral Davut Alâ’nın kendilerine duyduğu ilgiyi ve sıcaklığı “Kendisinde şehit evladımın kokusu var” diyerek dile getirdi. Şehit yakınlarının ve gazilerin unutulmadığını belirten Hamlı, komutanlarının her fırsatta şehit yakınlarına gösterdiği ilgiyi minnetle karşıladığını söyledi. "Her komutanımızda, her askerimizde şehit evladımın kokusu var" diyerek, Mehmetçiklere olan teşekkürlerini ve dualarını iletti.

Ramazan Ayında Duygusal Bir Paylaşım
Bedriye Hamlı, Ramazan ayı nedeniyle askerlerimize ve Türk milletine sağlıklı, huzurlu ve bolluk içinde bir Ramazan dileyerek, "Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Garnizon Komutanımızın bu duyarlı davranışı beni çok mutlu etti. Allah kendisinden ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden razı olsun" diyerek, Gazi Tümgeneral Davut Alâ'ya olan şükranlarını belirtti.


Gazi Tümgeneral Davut Alâ'nın, Ramazan ayında gösterdiği bu vefalı davranış, sadece Bedriye Hamlı’yı değil, tüm şehit yakınlarını derinden etkiledi. Tümgeneral Alâ, şehit annelerine duyduğu saygı ve minnettarlığı her fırsatta gösterdiği gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve tüm Mehmetçiklerin şehitlere ve ailelerine olan bağlılıklarını simgeliyor.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 2 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *