
Samsunspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde sürdürdü.

Samsunspor’da Alanyaspor Hazırlıkları Taktik Ağırlıklı Devam Ediyor
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, maç öncesi hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde yapıldı.

Isınma ve Rondo ile Başladı, Taktik Çalışmayla Tamamlandı
Günün çalışması, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı. Ardından rondo çalışması yapıldı. Antrenmanın ilerleyen bölümlerinde duran top organizasyonlarına geçildi. Günün son bölümünde ise Alanyaspor karşılaşmasına yönelik taktiksel çalışma gerçekleştirildi.


Hedef: Deplasmandan Puanla Dönmek
Samsunspor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek üçüncülük mücadelesini sürdürmek istiyor.

Teknik heyet, oyuncularını hem fiziksel hem de mental anlamda maça hazırlarken, taktik antrenmanlarda ise Alanyaspor’un oyun planına karşı çeşitli senaryolar üzerinde duruluyor.
