usd
38,5722
eur
43,6248
gbp
51,3097
gram-altin
3.998,94
ceyrek-altin
6.538,27
cumhuriyet-altini
27.451,00
btc-USD
97.556,60
btc-turk-lirasi
3.762.918
ethereum-USD
1.851,72
Samsun Haber Eğitim Köy okul öğrencileri, eTwinning projesiyle yöresel yemekleri tanıttı

Köy okul öğrencileri, eTwinning projesiyle yöresel yemekleri tanıttı

Giresun'un Görele ilçesinin Taşlık köyü İlkokulu öğrencileri, Yunanistan ve Portekiz ortaklığıyla yürütülen Cook Together adlı eTwinning projesine katılarak kentin yöresel yemeklerini tanıttı.

Giresun'un Görele ilçesinin Taşlık köyü İlkokulu öğrencileri, Yunanistan ve Portekiz ortaklığıyla yürütülen Cook Together adlı eTwinning projesine katılarak kentin yöresel yemeklerini tanıttı.

Türkiye, Yunanistan ve Portekiz'den binlerce kilometre ötede öğrenciler ve öğretmenler eTwinning projesiyle düzenlenen etkinliklerle hem kaynaştı hem de yöresel yemek kültürlerini tanıttı. Projeyle ilgili bilgi veren Taşlık köyü İlkokulu İngilizce Öğretmeni Selvi Vural, "Uluslararası eTwinning projesi çerçevesinde öğrencilerimiz Türkiye, Yunanistan ve Portekiz ortaklığında yürütülen Cook Together adlı eTwinning projesi için 4. Sınıf öğrencilerimiz yöresel yemeklerimizi tanıtan video ve pano hazırladılar. Sonrada bunları çevrimiçi etkinliklerle tanıttılar. Öğrencilerimizin böyle bir deneyim yaşamasından dolayı mutluyuz" dedi.

 

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *