usd
38,6282
eur
43,7707
gbp
51,6394
gram-altin
4.172,33
ceyrek-altin
6.821,75
cumhuriyet-altini
28.331,00
btc-USD
99.594,13
btc-turk-lirasi
3.844.280
ethereum-USD
1.985,31
Samsun Haber Bilim ve Teknoloji Şarkıcı Bengü Sevenlerini Coşturdu!

Şarkıcı Bengü Sevenlerini Coşturdu!

Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gününde yine birbirinden güzel etkinlik ve programlara imza atıldı.

Palandöken Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gününde yine birbirinden güzel etkinlik ve programlara imza atıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere 11 şehirde düzenlenmekte olan "Türkiye Kültür Yolu Festivalleri"nin  Palandöken Kültür Yolu Festivali, tüm coşkusuyla sürüyor.

Sergilerden bando gösterilerine, çocuk etkinliklerinden sohbetlere, gastronomi etkinliklerinden konserlere kadar binlerce kişi şehrin dört bir köşesinde festivalle buluşmanın keyfini yaşıyor. 19 Ağustos'ta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından açılışı gerçekleştirilen Palandöken Kültür Yolu Festivali, 27 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Geleneksel kültürünü yaşatan mekanlardan biri olan Hemşin Pastanesi, festivalin ikinci gününde buluşma noktalarından biri oldu. Piyano dinletisi, Cam Sanatçısı Aynur Cam Bayram Atölyesi, Erzurumlu aşıkların konseri, çocuk etkinlikleri, müzik dinletisi, Bengü konseri ve daha birçok etkinlik ile Palandöken Kültür Yolu Festivali'nin ikinci günü dolu geçti.

 

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *