TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TAHMİL-TAHLİYE HİZMET ALACAK

TAKİP ET

İHALE İLANI


TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ SAMSUN BAŞMÜDÜRLÜĞÜ İLE BAĞLI İŞYERLERİNİN 2024 YILI TAHMİL-TAHLİYE HİZMET ALIMI İŞİ AÇIK EKSİLTME
YÖNTEMİ İLE İHALE EDİLECEKTİR

 

TMO Samsun Başmüdürlüğü ile bağlı işyerlerinin ve bu işyerleri nezdinde ileride açılacak ekip ve koltuk ambarlarında 2024 yılı döneminde hububat, çeltik, haşhaş, fındık ve iştigal konusuna giren tüm ürünlerin yükleme-boşaltma işlerinin yaptırılmasını teminen 22.12.2023 tarihinde ve aşağıda belirtilen saatlerde TMO Samsun Başmüdürlüğü binasında açık eksiltme usulü ile ihale yapılacaktır.
İhaleye iştirak eden olmadığı veya ihale gerçekleştirilemediği takdirde aynı yer ve saatlerde 25.12.2023 tarihinde ikinci kez ihaleye çıkılacaktır.
1- İdarenin:
a) Adresi                                                : Toprak Mahsulleri Ofisi Samsun Başmüdürlüğü
b) Telefon ve faks numarası   : Tel: 0362 445 1633 Faks:  0362 445 1530
c) Elektronik posta adresi (varsa)           : samsun.ticaret@tmo.gov.tr  
2-İhale konusu hizmetin:
a) Adı                                                    : Tahmil-Tahliye Hizmetleri
b) Yapılacağı yer                                   : T.M.O.’ nun aşağıdaki işyerleri
c) İşin süresi                                          : 01.01.2024-31.12.2024
3- İhalenin:
a) Yapılacağı yer                                    : TMO Samsun Başmüdürlüğü İdari Binası
b) Tarihi ve saati                                    : 22.12.2023 tarihinde saat 10:30 da
4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler:
a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
1) Gerçek kişi olması halinde kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge;
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde ilgili Ticaret Sicil Gazetelerinin tamamı veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
d) Kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair taahhütname (ancak, ihale üzerinde kaldığı takdirde, ihale tarihi itibariyle kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair belge; sözleşme imzalanmadan önce verilecektir.)
e) Kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair taahhütname, (ancak, ihale üzerinde kaldığı takdirde, ihale tarihi itibariyle kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair belge; sözleşme imzalanmadan önce verilecektir.)
f) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat.
g) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ve ihale ile ilgili tüm iş ve işlemleri yapmaya yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli vekâletnamesi ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
h) İhale dokümanının satın alındığına dair belge. 
 ı) Kamu veya Özel Kurum/Kuruluşlarından son 5 yıl içerisinde olmak kaydıyla (2019-2020-2021-2022-(2023-30 Kasıma kadar*)) ihale konusu “Tahmil-Tahliye (Yükleme Boşaltma)” işine ilişkin hizmet alım ihaleleri uygulama yönetmeliğinin 48. Maddesi gereği bir yıllık iş deneyimi belgesi istenecektir. İstenecek belge minimum 5.500.000-TL (Beşmilyonbeşyüzbintürklirası) (güncellenmiş tutar dahil) tutarında olacaktır. (Özel kurum ve kuruluşlardan düzenlenecek iş deneyim belgesi yeminli mali müşavir tarafından onaylanacaktır. Yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenerek ibraz edilecek belgenin EKAP üzerinden kayıt edilmesi ve kayıt numarası almış olması zorunludur.)
*2023 yılı için 30 Kasıma kadar olan hak ediş tutarlarının ilgili kurum ve kuruluşlardan kaşe ve imzalı alınan işe ilişkin belgeleri; noter, yeminli mali müşavir, serbest muhasebeci mali müşavir veya vergi dairesi onaylı getirilmesi halinde kabul edilecektir. İş deneyimini gösteren belgelerde yer alan ancak, ihale konusu iş veya benzer iş kapsamında bulunmayan işlerin tutarları iş deneyiminde değerlendirmeye alınmaz.
-“Hizmet alım ihaleleri uygulama yönetmeliğinin “İş Deneyimini Gösteren Belgelerin Değerlendirilmesi” kısmının değerlendirilmeye ilişkin esaslar başlık 48. Maddesi uyarınca ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili tek sözleşmeye dayalı olarak iş deneyimini gösteren belgeler değerlendirmeye alınır. Birden çok iş deneyimi gösteren belge hiçbir şekilde toplanmaz. ”
İş deneyim olarak sunulan belgelerin idare tarafından kontrol edilebilmesine imkân vermelidir.
*Yükleme Boşaltma işi ile ilgili kesilmiş faturalar iş deneyim belgesi olarak kabul edilmeyecektir.
İş bitirme belgesi ile ilgili bilgi almak isteyenler Başmüdürlüğümüz Ticaret servisine başvurabilirler.
İstekliler, yukarıdaki belgelerin aslı veya Noterden tasdikli suretini ibraz etmek zorundadır. Ancak, işyerince aslı görülen belgenin fotokopisine ‘̒̒̒̒aslı gibidir̕̕̕̕’ şerhi düşülerek belgenin aslı İhaleden sonra istekliye iade edilebilir.
5- İhale Dokümanı TMO Samsun Başmüdürlüğü Ticaret Servisinde görülebilir ve 500,00 TL (KDV Dahil) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları ve her sayfasını imzalamaları zorunludur. İhaleyle ilgili diğer hususlar Ticaret Servisi ile irtibata geçilerek öğrenilebilir.

İŞYERİ ADI İHALE TARİHİ SAATİ GEÇİCİ TEMİNAT(TL)
SAMSUN BAŞMÜDÜRLÜĞÜ, AMASYA VE TOKAT ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ İLE ÇARŞAMBA, BAFRA, HAVZA AJANS AMİRLİKLERİ (Açılacak Ekipler Dahil) 22.12.2023 10:30 1.000.000


TMO Samsun Başmüdürlüğü Banka IBAN Numaraları

Halk Bankası-Çiftlik Şubesi TR03 0001 2009 6650 0004 0000 15
Ziraat Bankası TR59 0001 0002 2237 7119 0663 63