Sandıkçı CHP ve YRP'yi topa tuttu

TAKİP ET

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, düzenlediği basın toplantısında Çarşamba Belediye Meclisi toplantıları sonrasında CHP ve YRP ilçe başkanlarını, maksatlı ve çarpıtılmış açıklama yapmakla suçladı

YRP İlçe Başkanı Av.Caner Bilgin'e eleştirilerde bulunan Sandıkçı şunları söyledi: "YRP İlçe Başkanı ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyerek siyaset yaptıklarını dile getirmiş. Sayın başkan doğrusu ‘fıkra’ gibisiniz. Yerel seçimlerde neredeyse tüm adaylarınızı partimiz kadrolarına göz dikerek, çengel atarak belirlemişsiniz, kalkmış bir de ‘önce ahlak’ diyorsunuz. Hakikaten bizce de önce ahlak, önce ilke. Sayın YRP İlçe Başkanı, fitne amaçlı, yakışıksız ve kötü niyetli olarak “Anti-Dündar Akp Meclis Üyeleri” şeklindeki AK Parti Grubumuza yönelik ‘siyasi ahlak özürlü’ ifadenizi size aynıyla ret ve iade ediyoruz. Kaldı ki bu ifade kalıbı Türk siyasetinde tüm şer unsurlarının içinde yer aldığı patolojik hale gelmiş “Anti-Erdoğancılar” olarak bilinmektedir ve bunların kimler olduğunu yüce milletimiz gayet iyi bilmekte ve hiç itibar etmemektedir. Haddinizi aşmayın." 

Biz gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş'a da yüklenen Sandıkçı, "CHP İlçe Başkanı'nın da tıpkı YRP İlçe Başkanı gibi bağımsız belediye başkanına ‘arka çıkma’ heyecanı içinde olduğu anlaşılıyor. Öyle ki bu yönde aksiyon-eylem planı bile yapar hale gelmiş gözüküyor. ‘Normalleşme’ diye yola çıkanların Çarşambamızda ‘anormal siyasete’ başvurma çabalarını, hayret ve ibretle görmekteyiz. Neymiş, Çarşambalı hemşehrilerimiz AK Partili Belediye Meclisi üyelerimizi protesto etmek, baskı altına almak için belediye önüne toplanacaklarmış. Sayın Başkan, siyaset ve siyasi meşruiyet anarşizmden değil milletten güç alınarak yapılır. Biz gücümüzü sokaktan değil milletimizden alıyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimiz de büyük bir ekseriyetle meclis yönetimini, her zaman olduğu gibi yine AK Partimize vermiştir" dedi. 

Bizim gayemiz Çarşamba'mıza hizmet etmektir

Tek dertlerinin Çarşamba olduğunun altını çizen Ersin Sandıkçı, sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, şehrimizin hayrına olduğuna inandığımız her konuda, her teklifte olumlu bir yaklaşım içerisinde olacağımızı bir kez daha deklare etmek istiyoruz. Bizim gayemiz Çarşamba'mıza hizmet etmektir. Seçim sonuçlarına göre halkımızın bize verdiği görevi bu anlayışla yapacağımızın bilinmesini isteriz. AK Partimiz, Çarşambamıza katma değer katacak hizmetleri dün olduğu gibi bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Seçim öncesi başlatılan ve kasıtlı olarak oluşturulmaya çalışılan sözde 'mağdur' algısının seçimden sonra da YRP ve CHP ilçe baskanlari marifetiyle kasıtlı olarak sürdürülmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyiz. YRP ve CHP ilçe başkanlarının yaptıkları talihsiz açıklamaları da bu algı operasyonunun bir parçasıdır. Biz AK Parti olarak; “işimiz hizmet - gücümüz millet” şiarıyla kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz."