Özkan Samsun'a geliyor

TAKİP ET

Çarşambalı ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı televizyon dizlerinden de tanınan Ufuk Özkan, 'Ufuk Çizgisi' tek kişilik oyunuyla Samsunlu hemşeriyle buluşmaya geliyor

Aslen Samsun Çarşambalı olan televizyon dizi oyuncusu, tiyatro ve sinema sanatçısı olan Ufuk Özkan 8 Mart Organizasyonun katkılarıyla sanatçının “Ufuk Çizgisi” adlı tek kişilik oyunu 3 Haziran 2024 tarihinde saat 20.30’da Atakum Belediyesinin Ata Sahne salonunda sergilenecek.

Sanatçı Ufuk Özkan, Geniş Aile, Kalk Gidelim, Hayat Bazen Tatlıdır, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Zengin Kız Fakir Oğlan, Cesaretin Var mı Aşka, Güzel Günler, Kızlar Yurdu, Emret Komutanım ve Bütün Çocuklarım dizilerinde oynadı.

Oyun hakkındaki bilgiler şöyle:

Ufuk Çizgisi- Ufuk Özkan Tek Kişilik Tiyatro Oyunu

Süre: 70 Dakika

Ufuk çizgisi yer ile gök ile yeri ayıran hayali çizgidir. Ufuk Özkan da tek kişilik oyunuyla sizi gök ile yerden ayıracak.

Kadınlar ve erkekler her zaman uçmaya müsaittir, ne zaman ayakları yere basar; gerçekler ıslak meşin top gibi yüzlerine çarpınca. Gerçek top gibidir, farkında olursanız eğlendirir ama farkında değilseniz yüzünüze çarpması an meselesidir. Adem ile Havva’dan bu yana kadınlar ve erkekler arasında hem derin bir sevgi hem de derin bir çatışma vardır. İki tarafı olan çatışmanın dünya üzerinde 4’er milyar neferi bulunur. Peki bu çatışma nasıl başladı, nerede pik yaptı ve nasıl bitecek; Ufuk Çizgisi’nin başladığı yerde bu çatışma bitecek. Haber Merkezi