İl Milli Eğitim Müdürü Ağar'dan anlamlı ziyaret

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazete Arena'ya ziyarette bulundu.

“Gazetecilik zor şartlarda icra edilen bir meslek”

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazete Arena’ya ziyarette bulundu. Anlamlı ziyaretinde yerel basının öneminden ve gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahseden Ağar, “Gazetecilik, kamuoyunu doğru haberlerle buluşturmak amacıyla zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın zor şartlarda icra edilen bir meslek.” diye konuştu.

Ayrıca devamında ”Görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan gazeteciler, ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları halka aktarmakta, kamu vicdanının sesi olmaktadır.Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya çalışanlarının halkı bilgilendirmek maksadıyla, her koşulda görevini yapma çabaları bütün takdirlerin üzerindedir"diye konuştu.

Ağar daha sonra Sosyal medya platformundan bütün gazetecilerin "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı.

Kamuoyunu doğru haberlerle buluşturmak için zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın zor şartlarda mesleğini icra eden basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım. pic.twitter.com/SMnXzX3WO8

— Murat AĞAR (@muratagar60) January 10, 2024