ikiz'e kırsal mahallelerden tam destek

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her mahallede büyük bir ilgi ile karşılanan İkiz, 'Kırsal Mahallelerimizin hizmetinde olacağız' dedi

Son olarak Gidirli, Yağcımahmut ve Çiftlik Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, İsmail Kurkmazlı, Hasan Kaya, Kadircan Şenkal, AK Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

2004-2019 yılı arasında Havza Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, "Büyükşehir Yasasının geçerli olduğu 2014 – 2019 yılları arası 25 kadar mahallemizin yol sorununu çözdük. İnşallah bu önümüzdeki 5 yılda mahallelerimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız. Gücümüzü aldığımız Cumhur İttifakından aldığımız güç ile sizler için çalışacağız. İnşallah birlik ve beraberliğimiz bize büyük bir zafer daha kazandıracak” dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel MHP olarak Cumhur İttifakına olan desteklerinin tam olduğunu belirterek; “Sayın Başkanımızın geçmişte yapmış olduğu hizmetler ve geleceğe dönük ayağı veren projeleri ve vizyonu ile birlikte hizmet için bir yola çıktık. Milletimizin bize verdiği güç ile milletimizin taleplerinin takipçisi olacağız. İnşallah Havzamızda güzel işlere hep birlikte imza atacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise 31 Mart gecesi büyük bir zafer kazanmak adına çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.