Havza TSO heyeti 80. TOBB Genel Kurulu'nda

TAKİP ET

Havza TSO heyeti, 80. TOBB Genel Kurulu'na katıldı. TSO Başkanı Acar, "Havza'yı ülkemiz için önemli bir kurumun genel kurulunda temsil etmek gurur verici" dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılacak 80. Mali Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Oda/Borsa Başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

Genel Kurula Havza TSO'yu temsilen Başkan Erkan Acar, Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Yusuf Alper Gedik ve Meclis Üyesi Mustafa Köse, Genel Sekreter Arif Altun katıldı.

Genel kurul sonrası Havza TSO Başkanı Erkan Acar’ın başkanlığındaki heyetgenel kurulda sergilenen TOGG’un C segmenti binek modelini incelediler.

TSO Başkanı Acar genel kurul sonrası yapmış olduğu açıklamada , "Havza'yı ülkemiz için önemli bir kurumun genel kurulunda temsil etmek gurur verici. Genel kurulun sonuçları itibariyle İnşallah ülkemize hayırlı olsun. Genel kurul sonrası ülkemizin gururu olan TOGG’un binek modelini inceleme imkanı bulduk. Modern görüntüsü ve teknolojisi ile ülkemizin yeni gurur kaynağı olacak yeni otomobilimiz ülkemize hayırlı olsun." dedi.