Havza Belediyesine güvenlik ve asayiş toplantısı

TAKİP ET

Havza Belediyesinde genel güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi

Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Polis Merkezi Amiri Taha Kayalarlı ve TDP Birimi Polis Memuru Özkan Cinbek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte genel güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanı İkiz’in makamında gerçekleştirilen toplantıda ilçenin genel güvenlik ve asayişinin temini, 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivalinde alınacak tedbirler, park ve bahçelerin aydınlatılması ile güvenlik kamerası konulması ve metruk yapıların durumu konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı ilçenin genel olarak asayiş ve güvenlik bakımında rahat bir ilçe olduğunu belirterek; “Önümüzde festivalin sıkıntısız geçmesi için gerekli çalışmalar ve görevlendirmelerimiz yapıldı. İlçemizin genel asayiş ve güvenliği konuları için park ve bahçelerimizin aydınlatma ve güvenlik kamerası sistemlerinin kurulması önemli bir konu. Diğer bir konuda metruk binaların durumları.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise “İlçemizin gerek asayiş ve güvenliği için önemli hizmetler veren İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yanlarında ve yardımcısı olacağız. 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivali süresince ilçemizde yoğun bir hareketlilik olacak. Halkımızın güvenliği açısından bu süreçte de Emniyet teşkilatımız ile yapacağımız planlamalar ile sıkıntısız bir festival geçirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.