Havza Belediye Başkanı İkiz özel misafirini ağırladı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kendisini çok seven down sendromlu Merve Uyaroğlu'nu makamında misafir etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında i babası Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Saymanı Hasan Ali Uyaroğlu ve Annesi Mehtap Uyaroğlu ile birlikte ziyaret eden down sendromlu Merve ziyarette keyfi anlar yaşadı.

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Saymanı Hasan Ali Uyaroğlu Merve’nin Başkan İkiz’i çok sevdiğini ifade ederek; “Merve’nin size olan sevgisi çok fazla. Ne zaman sizin resminiz görse yada isminiz geçse sizi ziyaret etmek istiyor. Bizlerde engelliler haftası nedeni ile kızımızı sizin ziyaretinize getirdik. Şuan ki mutluluğu yüzünden okunuyor. Bu vesile ile görevinizde başarılar diliyorum.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Uyaroğlu ve ailesine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Öncelikle içerisinde bulunduğumuz Engeliler Haftamızı kutluyorum.  Havza Belediyesi olarak engellilerimiz için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz ve göstermeye devam edeceğiz.  Unutmayalım ki hepimiz birer potansiyel engelliyiz. Sevgili kızım Merve’nin ziyaretinden ötürü çok memnun ve mutlu oldum. Kendisine sağlıklı ömürler diliyorum.  Öte yandan ilçemize uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan değerli büyüğüm merhum Gazeteci Abdullah Uyaroğlu’nu da rahmet ve minnet ile anıyorum. “dedi.