'Gelin ilkadım'a beş yıl kazandıralım'

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine çok az günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İhsan Kurnaz Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte vatandaşlarla buluşuyor, gönüllere giriyor. Coşkulu bir seçim kampanyası yürüten İhsan Kurnaz, beraberindeki heyet ile birlikte Kavak Karacalar Köyü Derneği'ni ziyaret etti. İhsan Kurnaz burada Dernek Başkanı Zülfü Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek projeleri hakkında bilgi verdi.

GELİN İLKADIM’A BEŞ YIL KAZANDIRALIM

Burada yaptığı konuşmada, İlkadım’ın yatırımsız, hizmetsiz geçen beş yılına vurgu yapan İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

“Biz kazanırsak İlkadım kazanacak. Biz kazanırsak kaybedeni olmayan bir seçim olacak. Çünkü biz herkesi kazandırmak için yola çıktık. İlkadım kazanacak, İlkadımlı kazanacak, esnaf kazanacak. Kısacası İlkadım önümüzdeki beş yıl hep kazanacak.”

İLKADIM’IN TAHAMMÜLÜ KALMADI

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz şöyle devam etti;

“İlkadım’ın basiretsiz, beceriksiz bu yönetimden bir an önce kurtulması lazım. İlkadım’a bir an önce; partizanlık yapmayacak, herkese ve her kesime eşit hizmet vermeyi taahhüt eden bir yönetimin gelmesi lazım. İlkadım’ın artık tahammülü kalmadı.

BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMASIN

Bakın biz yaklaşık 90 gündür alandayız, sahadayız. İlkadım’ı karış karış dolaştık, dolaşıyoruz. İlkadım’ın hiçbir köşesi hizmet alabilmiş değil. Biz bu anlayışı, bu düzeni sona erdirmek için oylarınıza talip oluyoruz. Oylarınızı hem İlkadım için hem de kendiniz için kullanın. İlk kez kaybedeni olmayan bir seçim yaşamış olsun İlkadım ilçemiz.

HEP BİRLİKTE İLKADIM'I KAZANDIRALIM

Bu iş siyaset üstü bir iş haline gelmiştir. İlkadım’ı bir beş sene daha bu yönetime teslim büyük vebaldir. Büyük hatadır. İlkadım’ın bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Gelin hep birlikte İlkadım’ı kazandırmak için sandığa gidelim ve Cumhur İttifakı'nı İlkadım'da kazandıralım.”

İhsan Kurnaz ve beraberindeki heyet dernek ziyareti sonrası ilçe merkezinde esnafla bir araya geldi. Akabinde mahalle ziyaretleri ile devam eden programlara, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlkadım İleç Başkanı Yavuz Anuk, Cumhur İttifakı teşkilat mensupları, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.