Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz'den mahalle ziyareti

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, İsmail Kurkmazlı, Hasan Kaya, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları  ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

2004-2019 yılı arasında Havza Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, "20 yıl önce göreve başladığımızda hedefimiz Havza bir OSB yapmak, ticareti ve sanayiyi geliştirmekti. İkinci hedefimiz de Havza'yı termal turizm merkezi yapmaktı. 2005 yılında Havza Bekdiğin bölgesinde 10 bin dönümdeki bin dönümü biz alt ve üst yapısını tamamladık. Şu anda 20 yıl önce başladığımız yerde 20 fabrikamız var. Önümüzdeki 5 yılda buraya 20 fabrika daha kazandırmak istiyoruz. Fabrikayla birlikte 4-5 bin kişinin istihdam edilmesiyle Havza artık göç veren değil, göç alan bir ilçe olacak. Sebahattin bey de 5 yıl OSB'yi geliştirmek için önemli çalışmalar yaptı. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Biz de bu çalışmaların üzerine daha fazlasını koymak için yola çıktık.”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise tüm güçleri ile 31 seçimlerinde büyük bir zafer için çalıştıklarını ifade etti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise tüm yetkinin ve gücün milletin elinde oluğunu belirterek; “Cumhur İttifakı milletin birlik ve beraberliğinden oluşmakta. Bize bu gücü veren milletimize hak ettiği hizmeti en iyi şekilde verebilmek için Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Murat İkiz’in yanındayız. İnşallah milletimizin 31 Mart günü bize vereceği destek ve yetki ile Cumhur İttifakı olarak milletimize hizmet için yine gece gündüz birlikte çalışacağız.”dedi.