CHP' Havza Kadın Kollarından kahvaltı programı

TAKİP ET

CHP Havza Kadın Kolları tarafından kahvaltı programı düzenlendi

CHP Havza Kadın Kolları tarafından Havza Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Şerife Acar Döndür desteği ile CHP Havza İlçe binasında düzenlenen programda konuşan CHP Havza Kadın Kolları başkanı Adalet Gül katılımcılara teşekkür ederek; “Bizler, Atatürk devrimleriyle kazandığımız hakların bilincinde olan kadınlar olarak demokrasi yolundaki mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Geçmişten günümüze partimizde görev almış değerli kadınlarımız ve partililerimiz ile bir araya gelerek istişare ve birliğimizi pekiştirmek adına böyle bir program düzenledik.” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Şerife Acar Döndür kadınları bir araya getirmek için bu tür programların sıklıkla düzenlemesi gerektiğini ifade ederek; “Birlik yoksa dirlik olmaz Bir evde kadın mutsuzsa evin mutlu olmasını hiçbir zaman beklenmez, evin direği kadındır ve bana göre her şeyin direği kadındır. Havza'da çok rahat alabileceğimiz seçimi çok bu kıl payı kaçırdık, yereldeki yükselişimiz hep sizin çalışmalarınızla oldu. Bundan sonraki süreçte söz verdiğimiz gibi istihdamdan ekonomiye, üretime kadar kadınlarımızın yanında olacağız.” dedi.

Kahvaltı programına katılan CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit ise; “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, partililerimizin birbiri ile iletişim halinde olmaları noktasında önemlidir. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Yolsuzluk ve yoksulluğun normalleşmeye başladığı bu düzende rüzgar artık bizden yöne esmeye başladı. Bunda siz kadınlarımızın emekleri çok fazladır. Bu tür etkinliklerin daha sık yapılması temennisi ile hepinize teşriflerinizden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltılı sonrası parti içi yapılan çalışmalar konusunda katılımcılara ile bilgiler paylaşılarak paylaşarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahvaltıya CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit, CHP kadın kolları yönetimi, geçmişten bugüne kadar parti içerisinde farklı kademelerde görev almış kadınlar ile partililer katıldılar.