Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli 10 Ocak kutlama mesajı

TAKİP ET

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayreti 10 Ocak Gazeteciler Günü, 10 Ocak İdareciler Günü ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasının kuruluş yıldönümü yayımladığı bir mesaj ile kutladı

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayreti kutlama mesajında gazetecilerin toplumu aydınlatan basın mensuplarının önemli bir sorumluluğu yerine getirdiklerini ifade ederek; “ Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır. Sorumluluk bilinciyle ilkeli bir şekilde mesleğini icra eden, topluma yön veren, haber alma ve bilgi edinme ihtiyacımızı gideren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Gayretli mesajının devamında; “ Ülkesine ve insanlarına hizmet etme bilinciyle çalışan Mülki İdare Amirleri, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirerek çalışmalarını sürdüren; milletimizin huzuru, refahı ve devletimizin bekası için üstün bir vazife bilinciyle halen çalışan veya emekli olmuş tüm mülki ve yerel idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler  Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” Dedi.

 

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayreti mesajının son bölümünde ise 10 Ocak 1994 tarihinde büyük bir umut ve yepyeni bir ufukla kurulan, kökleri medeniyetimizin derinliklerine uzanan, dalları insanlığı kucaklayan, gölgesinde mazlumların barındığı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasının kuruluşunun 30. Yılını kutlamanın mutluluğu ve onurunu yaşadığını belirterek; “ Üyesi olmaktan her daim onur duymuş olduğumuz Evimiz Ailemiz Davamız Bem-Bir-Sen 30 yaşında. Hak, Adalet ve Emek Mücadelesinin güçlü sesi, Yerel Yönetim çalışanlarının çözülen her sorununun ve elde ettiği her kazanımın altında yeri, teri, imzası olan, üyelerimizin gururu, çalışanların umudu Yerel Yönetimlerde kamu görevlilerinin güvencesi, kazanımda zirvenin ve yetkide istikrarın adresi olan Bem-Bir-Sen'imizin kuruluşunun 30. Yıl dönümü kutluyorum. Onurlu mücadelenin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan kurucu başkanlarımıza, Bem Bir Sen Genel Başkanımız Levent Uslu, Genel Merkez yöneticilerimiz ve her zaman destelerini yanımızda gördüğümüz emek, ömür ve gönül verenlere kıymetli üyelerimize yürekten teşekkür ederim. “ dedi.