Başkan İkiz'e Türk Ocağı Samsun Şubesinden ziyaret

TAKİP ET

Türk Ocağı Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çağatay Tufan, OMÜ Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çon ve 25 Mayıs Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Osman Teber Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ettiler

Başkan İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Türk Ocağı Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çağatay İkiz’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak beraberindeki OMÜ Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çon ve 25 Mayıs Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Osman Teber hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Ziyaretin sonunda ziyarette Türk Ocağı Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çağatay Başkan İkiz’e hediye takdim etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bugün ayrıca Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yrd. Sn Hakan Çiftçi, Kurumsal İlişkiler Sorumlusu ve Sağlık Danışmanları ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretler sonunda misafirlerine 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali davetiyelerini takdim etti.

Başkan İkiz tüm misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ederim. Bu vesile ile misafirlerimize 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivalimize davette bulunduk.”dedi.