Başkan Deveci'den "Süper Kupa" daveti

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa finali için Fenerbahçe ve Galatasaray yöneticilerine müsabakanın Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanması için davette bulundu.

29 Aralık’ta Riyad’da oynanması planlanan fakat Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerinin ortak kararıyla sahaya çıkmayıp kafilelerin yurda dönmesi ülke gündemine oturdu.

Galatasaray kafilesi, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a geldi

Atakum Belediyesi Başkanı Av. Cemil Deveci, Samsun’un simgesi olan Onur Anıtı’nda Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimlerine müsabakanın Samsun’da oynanması için davette bulundu.

“Büyük bir yenilgi aldılar”

Suudiler Milli değerlerimizi hiçe saydığına değinen Deveci ”Bugün önemli bir gün, Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğu gibi. Suudiler ve Suudilerin yanında olanlar büyük bir yenilgi aldılar. Atatürk’ü sevenler, Atatürk’ün çocukları ve Atatürk’ün cumhuriyetinin bekçileri, bugün yeniden bir daha haykırdılar.” dedi.

“Samsun’a davet ediyoruz”

Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerini, Süper Kupa finalinin oynanması için milli mücadelenin simgesi olan Samsun’a davet eden Deveci “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yanındayız. İlkadım kentinin yurttaşları olarak, Samsunlular olarak Fenerbahçe ve Galatasaray’ı Süper kupa maçını Samsun’da yapmaları için buraya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.