Başkan Deveci'den Ata Sahne Sanat Merkezi'ne ziyaret

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, yapımında sona gelinen Ata Sahne Sanat Merkezi'ne ziyarette bulunarak çalışmaları yerinden inceledi.

Atakum Belediyesi, 2012 yılında Çok Amaçlı Salon olarak planlanan ve yapımı yarım kalarak yıllar içerisinde atıl hale gelen yapıyı, “Ata Sahne Sanat Merkezi” olarak Atakum halkına kazandırıyor.

BAŞKAN DEVECİ’DEN ZİYARET

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Ata Sahne Sanat Merkezi projesinin yapım süreciyle alakalı bilgi almak için ziyarette bulundu.

“Atıl bir haldeyken Atakum halkının kullanımına kazandırmak için çalışmaların devam ettiği Ata Sahne Sanat Merkezi, kentimizin kültür ve sanat merkezi olmak hedefine katkı sağlayacak.” Açıklamasında bulunan Başkan Deveci, proje çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

YILLAR İÇERİSİNDE KULLANILAMAZ HALE GELMİŞTİ

Yıllar içerisinde tahribatlar sebebiyle kullanılamaz hale gelen eski yapı, Ata Sahne Sanat Merkezi’ne dönüşümüyle birlikte Atakum Halkı’nın kültür sanat ve turizm hayatına büyük katkı sunulacak.

Ata Sahne Sanat Merkezi, içerisinde bulunan tiyatro, konser ve sanat etkinliklerinin düzenlenebileceği akustik ve teknik  ses ışık sistemi projeleri desteğiyle 550 kişiyi misafir edebilecek dev konferans salonunu bünyesinde barındırıyor.

SERGİ SALONU VE FUAYE ALANI BULUNUYOR

Ata Sahne Sanat Merkezi’nde ayrıca kitap sergisi ve satışı için kullanılabilecek ve imza günleri gibi okurların heyecanla beklediği günlerin düzenlenebileceği sergi salonunun yanı sıra uygun sayıda ve yeterlilikte sanatçı soyunma odaları, tenik ve idari ofislere yer verilen alanlar ve tüm faaliyetler için uygun olacak şekilde düzenlenmiş fuaye alanları yer alıyor

 


Ata Sahne Sanat Merkezi yeni halinden kareler


Atakum Belediye Başkanı Deveci'nin Ata Sahne Sanat Merkezi'ni ziyaretinden kareler


Atakum Belediye Başkanı Deveci'nin Ata Sahne Sanat Merkezi'ni ziyaretinden kareler


Ata Sahne Sanat Merkezi proje çalışmalarından kare