Bafra TSO'dan Üyelerine "İş Hayatında Üretken Yapay Zekâ Kullanımı" Semineri

TAKİP ET

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) Üyelerine yönelik; OMÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi  Enes Abanoz tarafından 'İş Hayatında Üretken Yapay Zekâ Kullanımı' konulu seminer verildi

Bafra TSO ile OMÜSEM işbirliğinde gerçekleşen seminerde; Dr. Öğr. Üyesi  Abanoz, Üretken Yapay Zeka, istemlere dayalı olarak  makine öğrenimi algoritmalarını kullanarak metin, ses, görsel veya görüntü gibi yeni içerikler üretebilen sistemleri ifade ettiğini vurguladı.

Üretken Yapay Zeka Modelleri ve İş Dünyasında Üretken Yapay Zekadan örneklerle anlatımda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Abanoz “Üretken Yapay Zeka, inovasyonu teşvik etmek, müşteri deneyimlerini iyileştirmek ve operasyonları kolaylaştırmak için en son teknolojiden yararlanarak daha büyük kuruluşlarla rekabet etmek için kullanılabilir” dedi.

Artan Üretkenlik ile tekrarlayan görevleri otomatikleştirerek işletmelerin kaynaklarını daha stratejik işler için serbest bırakabilme, Gelişmiş Yaratıcılık ile Pazarlama kampanyaları, ürün geliştirme ve içerik oluşturma için yeni fikirler ve konseptler ürete bilme, Geliştirilmiş Müşteri Deneyimi ile İletişimleri kişiselleştirin, sohbet robotları aracılığıyla 7/24 müşteri desteği sağlaya bilme ve müşteri geri bildirimlerini analiz ederek, Azaltılmış Maliyetler ile de İş akışlarını kolaylaştırabilmektedir.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya Bafra TSO üyelerine katılımlarından dolayı ayrıca Dr. Öğr. Üyesi  Enes Abanoz’a da sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür etti.